خرید بک لینک
گیفت کارت
بازی های دخترانه
دانلود اهنگ
گاوصندوق
رزرو آنلاین هتل خارجی
درب خزانه
بازسازی ساختمان
خرید هدفون بیسیم
دانلود فیلم با لینک مستقیم
برج خنک کننده
خرید سکه سوکر استار ارزان
بتن سخت
فلنج
گزارش كارآموزی (تاریخچه شركت تهران همبرگر- فرآورده‌های گوشتی مام)
گزارش كارآموزی (تاریخچه شركت تهران همبرگر فرآورده‌های گوشتی مام)در 105 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی گزارش کارآموزی
بازدید ها 16
فرمت فایل doc
حجم فایل 72 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 105
گزارش كارآموزی (تاریخچه شركت تهران همبرگر- فرآورده‌های گوشتی مام)

فروشنده فایل

کد کاربری 584
کاربر

فصل اول

تاریخچه شركت تهران همبرگر

مقدمه

فلوچارت سازمانی

فلوچارت تولید همبرگر

تكنولوژی تولید همبرگر

مواد اولیه

گوشت

چربی

پیاز

سویا

افزودنیهای مجاز

نمك طعام

ادویه‌جات و چاشنی ها

روش تولید

دستگاهها و ماشین آلات مورد نیاز

سردخانه زیرصفر

گیوتین

دستگاه‌های چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه )

دستگاه مخلوط كن

دستگاه یخ ساز

دستگاه همبرگرزن

تونل انجماد

بسته بندی همبرگر

شستشو

فصل دوم

تعریف همبرگر

رده بندی برگرها

انتخاب گوشت

تركیب شیمیایی گوشت

آب

ظرفیت نگهداری آب

پروتئین

چربی

توان اتصال دهندگی انواع گوشت

PH انواع گوشت

عوامل مؤثر بر استحكام خمیر همبرگر

درجه حرارت

PH

مقدار چربی

مقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفی

میزان چسبندگی و لزجی امولسیون گوشتی

یكنواختی تركیب مواد اولیه

مكانیسم تأثیر نمك در همبرگر

روش های كنترل تولید همبرگر

كنترل تركیب

نسبت رطوبت پروتئین

فرمولاسیون همبرگر در ایران

فرمولاسیون خارجی همبرگر

تركیبات غیرگوشتی

توسعه دهنده ها

امولیسفایرها

نمك طعام

سویا

تخم مرغ

آرد سوخاری

روغن و چربی

آزمایشات كنترل كیفی

آزمایشات كنترل كیفیت مواد اولیه

كنترل كیفی مواد میانی و شرایط

كنترل كیفیت محصولات

آزمایشات میكروبی

آزمایشات شیمیایی

آزمایشات شیمیایی

رطوبت

خاكستر كل

چربی تام

كربوهیدات

پروتئین

آزمایشات میكروبی

روش اندازه گیری T.C

كپك و تخمیر

روش شناسایی و شمارش استانیلوكوكوس ارئوس كوآگولانز (+) در مواد غذائی

روش شمارش استافیلوكوكوس اورئوس

روش جستجو و شناسایی سالیونلا

ارزیابی حسی

تقلب در فرآورردهای گوشتی

متدهای ذخیره سازی و نگهداری گوشت

بسته بندی همبرگر خام منجد ( بر اساس استاندارد ملی ایران )

بسته بندی كباب لقمه خام منجمد ( بر اساس استاندارهای ملی ایران )

شرایط و نحوه بازاریابی

موقعیت شغلی برای مقاطع تحصیلی كاردانی و كارشناسی رشته غذائی

برنامه احتمالی كارخانه جهت عبور كیفیت محصولات

اشكلات تولیدی كارخانه

محاسن تولیدی كارخانه

فصل چهارم

پیشنهادات

مقدمه :

این شركت فعالیت خود را براساس قواعد و قوانین نظارتی و بهداشتی از سال 1357 با جدیت شروع و ازجمله پیشگامان تولید همبرگر به سبك و سیاق جدید (تولید صنعتی) می باشد كه مدارك و اسناد موجود نمایانگر آن می باشد این كارخانه نقش بسزایی درتغییر و تحول نحوه تولید همبرگر از حالت سنتی و غیره بهداشتی داشته و درواقع می توان آنرا از پیشكسوتان این صنعت دانست كارخانه تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) ازنظر جغرافیایی درغرب تهران بزرگ تراز گرفته به دیگر سخن اولین كارخانه تهرانی تولید همبرگر و كباب لقمه با نشان استاندارد می باشد محل دقیق كارخانه كیلومتر 17-اتوبان تهران كرج-بین جاده مخصوص و اتوبان خیابان داروپخش است.

این كارخانه دارای بهترین وسایلی برودتی و سرمایشی و دستگاه قالب گیری اتوماتیك، نیمه اتوماتیك و میكسر چرخ گوشت و تونل شیرینگ و سایر دستگاه های بسته بندی تمام استیل می باشد و ازجمله امكانات مطرح این واحد تولیدی میتوان به آزمایشگاه های كنترل كیفیت اشاره كرد كه شامل آزمایشگاه میكروبی و شیمیایی است و دارای تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و مزین است همچنین دارای چندین كامیون و كامیونت سردخانه دار جهت توزیع فرآورده های گوشتی منجمد (كباب و انواع همبرگر) است.

محصولات تولیدی این كارخانه شامل همبرگر ممتاز، همبرگر معمولی و كباب لقمه می باشد نظربه اینكه مسئولین شركت معتقدند كه به لحاظ كمی و كیفی و تنوع محصولات می





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
دانلود , گزارش کاراموزی (تاریخچه شركت تهران همبرگر فرآورده‌های گوشتی مام) , کاراموزی (تاریخچه شركت ت,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *